Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email 02-01-2007

Lene, Jannie og Hubert

Hej,
I ømskes rigtig godt nytår. Vi glæder os til at se jer til udstillinger i det nye år. Billedet af Hubert er taget i dag. Han er ved at blive en voksen hund at se på nu, men i væremåde er han stadig lige fræk og hvalpet..Det er jo dejligt ;-) Han er vores lille øjesten!
KH
Lene, Jannie og Hubert

Email Hjemmeside 24-12-2006

Else & Johannes

Hej Birthe og Henning. I ønskes en rigtig glædelig jul og tak for Hyggeligt samvær i årets løb og ikke mindst for parringen. Nu er der blot 10 dage igen og Mia er "rummeltyk" og jeg kan mærke hvalpene bevæge sig, så det er ekstremt spændende. Vi snakkes ved. Kærlig hilsen Else & Johs.

Email 13-12-2006

Rikke Madsen

Hej

Må først og fremmest sige, at det er en utrolig flot hjemmesiden. Kan se i havde hvalpe til salg. Er der flere og hvilken pris ligger de på?

Jeg er i forvejen lykkelig ejer af to hunde, hvor den ene er en gravhund, men overvejer at anskaffe mig endnu en hund.

Glædelig jul og godt nytår.

Mvh Rikke.

Email 11-12-2006

Hans og Lena

Jeg kan se I allerede har fået sne, her må vi nøjes med regn. Til gengæld er der masser af det. mange hilsner fra Gipsy, Hanzen Dax, Lena og Hans

Email 09-12-2006

Lone Gustavsen

Kære Henning & Birthe.
Mange tak for et fint hvalpebesøg den 4. dec.
Det går supergodt med hvalpen. Hun er simpelthen så sød og dygtig. Bare så velpasset hele vejen igennem. Det har I gjort godt!
Her et billede af "Minnie" på vej ud af døren.
Kærlige hilsner fra de nye "forældre" - Søren & Lone.

Email Hjemmeside 03-12-2006

Else & Johannes

Hej Birthe & Henning
Ja, så er vi halvgående her i Mogenstrup. Mia er uden nogen tvivl med hvalpe. Så du Henning og ikke mindst Rex har gjort jeres "arbejde" godt. Så nu er der lige en måned, der skal overstås. Er I ved at være igennem pelsningen? De sidste 3 uger, har jeg fået et godt indblik i hvordan arbejdet med minkene foregår. Jeg har hjulpet min svigersøn John med at Fange, sortere og veje minkene. Det var vældig spændende. Til Lykke med at det gik så nemt med at få afsat hvalpene. Kærlig hilsen Else & Johs.

Email 29-09-2006

Lene Bugge

Hubert var til sit første skue den 23. September i Terndrup. Der kom han, som bedste gravhundhvalp, i storring for at konkurrere om bedste baby. Her blev han nummer 3 af 20. Så vi er meget stolte af lille Hubert. Billedet er fra skuet i Terndrup.
MVH Lene, Jannie, Og Hubert (Randers)

Email Hjemmeside 15-09-2006

Johs. O. Hansen

Hej - Birthe & Henning. Nu har vi prøvet træningsgraven i Hou 4 gange og de 2 sidste gange er det gået rigtig fint. Mia har udnyttet hele graven fint, så nu har vi meldt os til prøve i Terndrup d. 30 september. Vi kan lige nå en træningsaften mere hos Uffe & Mona. Inden det gælder prøven. Vi er meget spændte. Kærlig hilsen Else & Johs.

Email 24-08-2006

Lene Bugge

Lige et billede fra Randers. Hubert har det godt, og jeg er glad for at have fået en så sød hund. Vi ses i Vejen.
Hilsen, Lene Bugge

Email Hjemmeside 31-07-2006

Lene & Allan Schou

Hej i to
Lige en lille hilsen fra os her i Qatar. Fin side i har jer fået lavet med mange dejlige billeder. Vi trives godt her under de sydlige himmelstrøg. Håber at i nyder den gode danske sommer.

Hilsen Lene & Allan

Email 31-07-2006

Julie Kristine Laustsen

Hej Birthe og Henning!
Lige en hilsen fra Vejle. Her går det rigtig godt, hundene er blevet store og vi er ved at lære dem at gå i snor så de kan gøre et godt indtryk til den udstilling vi skal til i Frederikshavn her i midten af august, men de skal nok klare det godt, se bare de ansigter! Mange hilsener fra Hugo, Hildur, Chris og Julie.

Email Hjemmeside 28-07-2006

Else & Johs.

Hej Birthe & Henning
Tak for en rigtig hyggelig dag hos jer og jeres skønne gravbasser. Birthe tak for den udsøgt lækre mad. Vejret var jo som altid flot. Åh, hvor jeg (Johs) misunder jeg den gode plads til hundene. Det blev sent før jeg kom i seng (02,30), jeg skulle da lige have billederne rettet til før jeg var klar til at krybe til køjs. Mange kærlige hilsener Johs.

Email Hjemmeside 05-07-2006

Johs. O. Hansen

Hej Birthe og Henning
Så er vi hjemme fra vores Englandstur. Vi var begunstiget af rigtig flot vejr. Hvor var der en storslået natur i Cornwall og Wales. Desværre fik vi ikke ret meget tid uden for bussen. Det var rejseselskabets første tur derovre, og de havde fejlberegnet køretiderne mellem de forskellige steder. Det er også dejligt, at være hjemme igen - vi fik en overstrømmende velkomst af vore to gravhunde. Mia havde nået, at smide de kg, som hun havde for meget. Vi snakkes ved en af dagene
Venlig hilsen Johannes

Email 15-06-2006

Jannie, Lene, og Hubert Bugge

Hej der,

Det er en rigtig fin hjemmeside i har. Hubert har det rigtig godt. Han er faldet til, og han løber efter hans nye legekammerat Maggie. Det bedste han ved er at ligge oven i alle vores sko når han falder omkuld. Vi er RIGTIG glade for ham, og vi lover at sende billeder så i kan se hvor stor han bliver.

Kærlig Hilsen,
Jannie, Lene, og Hubert

Email 31-05-2006

Schanne Nielsen

Det er en sorgens dag, jeg mistede min gravhund i går, den havde fået leverkræft kun 7 år gammel, så nu har jeg mistet 2 hunde på et halvt år,det er hårdt, så det fik mig ind på jeres hjemmeside og det er jo nogle dejlige hunde og en af jeres hunde er en Adeltands hvad min Bob var som døde Okt. med et dårligt hjerte, men det er en tro kopi af ham, jeg har haft gravhunde i 32 år og flere er blevet 15 år, så det her er næsten ikke til at bære.jeg vil sende et foto med, hvis jeg kan. hilsen s. nielsen fra Fyn

Del siden