Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Email Hjemmeside 12-08-2008

Irene

Kære Birthe og Henning!
I dag fylder Hjalte og Siljes hvalpe et år. Det er dejlige hvalpe med gode temperamenter. Vi har fået et nyt medlem i familien. Han hedder Malte og I kan se ham på billedet, hvor han er 9 uger gammel.

Email 03-08-2008

Lone

Tak for en god gravdag i går på Ørumgård.
Vel arrangeret og flot vejr.
Jusse er sandelig kommet et stykke vej, siden han smilte til ræven og gøede af instruktøren!
Her ser vi de to vindere - Justin (1. - 72 p) og India (2. - 72 p) sammen med de flotte præmier,
opdrætterne fra Lykkebjerg, Birthe og Henning
og den ene af de stolte ejere, Søren.

Email Hjemmeside 28-07-2008

Fuqs Lerke

Hej far Hjalte.
Nu kan jeg også prale af, at have fået et CERT. Det fik jeg i Norge på min hundeferie. Det var sjovt, for jeg fik også lov til at prøve at gå i grav. Der er indsnævringer, vandgrav, hylde man skal hoppe op på og et liggende nåleøje der ikke er ret stort, men jeg er jo "lille" så jeg smuttede igennem uden problemer. Men der er meget at lære, så jeg glæder mig til næste ferie, hvor jeg så skal øve mig mere.
I morgen har jeg 1 års fødselsdag, så nu kan jeg også øve mig på grav i Danmark og måske blive ligeså dygtig som dig.
Vil du hilse Birthe og Henning mange gange fra os firbenede og de 2 benede sender også mange hilsner.
Vov vov Lerke

Email Hjemmeside 18-05-2008

Johs.O. Hansen

Hej Henning - Stort TILLYKKE med endnu en flot titel til dig og Hjalte. Hvad bliver det næste? Jeg håber ikke du skal igennem alt for mange viadukter og under alt for mange broer på hjemturen, for det må være svært at få armene ned. Tak for hyggeligt samvær i dag. Jeg har lagt fotos ind på fotosiden. Hils Birthe

Email 17-05-2008

Lykkebjerg´s Milton "Nimbus"

Hej Mor Diva, far Rex
Jeg har fået det som blommen i et æg, og selv om min nye mor mente jeg var en fejlfarve, så tror jeg hun har glemt det. Leif og hende gør alt for at jeg skal have det sjovt. Jeg kommer med i skoven og går spor. Jeg tror jeg snart er lige så dygtig som dig mor Diva og storebror Hjalte. Hils dem alle sammen fra mig og min mor Anna og far Leif i Struer

Email 28-03-2008

Libor Stenzl

Hej Birthe og Henning, I har rigtig flotte hjemmesider. Det har været en rigtig lang tid, siden jeg var gæst på Lykkebjerg for at lære dansk og danskere at kende, men det var dejligt. Jeg kan desværre se, at lille Sandra er ikke mere med jer. Jeg har ikke mere kontakt til jer, så jeg prøvede at søge Internet og Lykkebjerg mink. Det er dejligt at se disse billeder. Jeg kan se, at Henning er rigtig gået oppe i gravhund avl :-) Jeg skal sandsynligt til Danmark til forårs, så jeg vil meget gerne komme forbi, hvis omstændigheder og jeres gæstevenlighed tillader det. Mange hilsener fra Prag!!!

Libor

Email Hjemmeside 16-03-2008

"Rikke"

Hej med jer kære artsfæller
Lad mig præsentere mig selv. I daglig tale kaldes jeg Rikke, men på min ellers noget så fine stambog hedder jeg (N) Amarita´s Paters Sabricke. Jeg er så en rød langhåret standard gravpige og flyttede med mine mennesker og katte (vradr!) til Danmark. Til min store begejstring er hjorte og Mikkel og Mikkeline vore nærmeste naboer. Jeg har rigeligt at se til, høns, hest og så disse hersens pelsede katte. Nå men velkommen hjem til mig og mine undersåtter.

Mvh Rikke

Email 29-02-2008

Alfred

Hej derhjemme.
I går var jeg ude at gå med min veninden Elena fra Karens arbejde. Jeg viste hende nogle af de steder i Skive hvor jeg plejer at gå tur. Jeg er meget ivrig efter at komme fremad kan I se, så hun kunne næsten ikke følge med.
Vi ses i weekenden, hvor jeg glæder mig til at få lov til at løbe i haven.
Mange hilsener fra Alfredo

Email Hjemmeside 25-02-2008

Pernille Lillevang

Kære Henning og Birte

Tak for en rigtig hyggelig dag på slottet i Horsens - det var jo en fængslende oplevelse :-)
Jeg håber meget at I vil have mig i tankerne med hensyn til skind :-)
De bedste hilsner
Pernille og Brown Hunt'erne både Labradorerne og Gravbassen

Email Hjemmeside 18-02-2008

Fuqs Lerke

Hej far Hjalte
Tillykke med dit CERT i Odense i lørdags. Min mor siger at jeg skal lære at gå pænt, men jeg vil hellere lege. Vil du hilse Birthe og Henning.
Mange hilsner din datter Lerke

Email Hjemmeside 17-01-2008

Rimsmedens Amina-Mia

Hej Hjalte
Her ser du frugten af vores rendevous. Er de da ikke bare skønne. 1 dreng og 4 piger. Nu venter vi bare spændt på, hvad Rexemand og Diva kan præstere. Pøj... pøj fra os alle i Mogenstrup

Email 26-12-2007

kennel von Gyldenpote. Lena&Hans

Tak for jeres julehilsen. Vi går ikke så højt op i juleriet, men fridagene kan vi jo godt bruge.Vi ser frem mod udstillingen i Odense, hvor vi regner med at stille med hele kavalariet. Det bliver spændende at se om dommeren er lige så begejstret for hvalpene som vi selv er. Der kommer også broder Zeus fra Allerød.
Ønsker jer et godt nyt år, med mange dyster og præmier.
Stort VUF fra Hanzen, Gipsy med børn, Zsi-Zsi,Za Za, Zepfyr, Zimba og Zenith. Kærlig hilsen fra os
Lena og Hans

Email Hjemmeside 26-12-2007

Ejna

1. juledag har man i hvert fald lov til at sove længe - det var en hård juleaften med masser af gode ben under bordet.
Kærlig hilsen Ludvig

Email 22-12-2007

Lone

Kære Birthe & Henning plus hele Lykkebjerg.
Hermed en varm julehilsen fra to julehunde og deres mennesker. Tak for i år!
Jusse, Minnie, Søren & Lone.

Email 18-12-2007

Alfred

Hej i Lykkebjerg.
Her kommer lige en hilsen fra mit nye hjem i Skive. Viceværten har lige fået et ordentligt fur i dag, da han skulle ordne radiatoren. Ellers er jeg sød, især når jeg får lov til at ligge i sengen mens Karen og Nis er på arbejde. Jeg har lige været på wellness på Mors, hvor jeg legede med andre hunde, der var meget større end mig selv. De opdagede dog hurtigt at jeg godt nok er en lille hund, men jeg har jo en stor selvtillid. Jeg glæder mig til at se jer alle og rende rundt i haven med Ludvig og Gladys til jul. Mange hilsener fra Alfred

Del siden